Postimehe peatoimetajaks saab Mart Raudsaar

Seitsmesed

Postimehe peatoimetajaks ja vastutavaks väljaandjaks asub alates veebruarist Eesti Meediaettevõtete Liidu senine juht ning ajakirja Riigikogu Toimetised peatoimetaja Mart Raudsaar, vahendab BNS.

Postimees Grupi juhatuse esimehe Andrus Raudsalu sõnul on Raudsaar väga tugeva ajakirjandusliku taustaga ning on väärt täiendus Postimehe meeskonnale. "Kauaaegse meediaõppejõuna teab Raudsaar isiklikult paljusid praeguseid parimaid ajakirjanikke ning olen kindel, et tema juhtimisel jätkab Postimees kvaliteetse ja vaba ajakirjanduse väärtuste eest seismist. Lisaks on Raudsaarel tänu pikaajalisele Meediaettevõtete Liidu juhi kogemusele hea ülevaade ajakirjandusettevõtete ärimudelitest nii meil kui mujal. Postimehele kaasaegse ja pikas perspektiivis jätkusuutliku ärimudeli leidmine ja juurutamine saab olema üks suuri ülesandeid, millele me koos Raudsaarega pühendume," ütles Raudsalu.

Raudsaare sõnul on tema eesmärk koos Postimehe suurepärase meeskonnaga teha Eesti parimat ajalehte, mis kirjutab eesti rahva, ühiskonna ja riigi jaoks olulistel teemadel. "Postimees on olnud läbi Eesti ajaloo üheks olulisemaks väljaandeks ning ma olen kindel, et ta on seda ka tulevikus,“ ütles Raudsaar.

Raudsaarest saab ka AS-i Postimees Grupp juhatuse liige.

Seoses tööle asumisega Postimehes taandub Raudsaar Eesti Meediaettevõtete Liidu ja Riigikogu Toimetised juhi kohalt.

Kommentaarid puuduvad