Tallinn ei küsi lasteaiatasu aprilli lõpuni

Seitsmesed

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul ei küsi Tallinn aprilli lõpuni lasteaiatasu, samuti organiseerib linnavõim koolide juures sooja toidu jagamise lastele, vahendab BNS.

Kõlvarti sõnul võttis linnavaltsus vastu otsuse kriisiolukorras alates 16. märtsist tagasiulatuvalt lastaia kohatasu ei küsita ning seda aprilli lõpuni. "Seda sõltumata sellest, kas laps käib lasteaias või on kodus," lisas Kõlvart. 

Kuidas hakkab olukord edasi kulgema, seda ei suuda linnavalitsus Kõlvarti sõnul praegu ette prognoosida ning käitutakse vastavalt arengutele.  

Ühtlasi otsustas linnavõim käivitada süsteemi, mis võimaldab lastel saada igapäevaselt sooja toitu koolide juures. "Mitte koolisööklates, kuid koolid peavad tagama toidu jagamise koolide juures. Esialgu see vajadus pole väga suur, võibolla mõnes koolis on see vajadus nulli-lähedane, kuid peame arvestama sellega, et vajadus võib kasvada ja valmisolek tuleb tagada," ütles Kõlvart. 

Tema sõnul peab olema tagatud, et kõik koolilapsed saavad vähemalt korra sooja toitu. 

Kommentaarid puuduvad