TV3 Eesti tegevjuhi kohusetäitjaks saab Signe Suur

uudised.ee

TV3 Grupp teatab, et TV3 Eesti tegevjuhi kohusetäitjana alustab tänasest senine TV3 reklaamiosakonna juht Signe Suur.

„Ootamatult lahkunud sõbra, kolleegi ja TV3 Grupi tegevjuhi Priit Leito ametikohale asub tänasest Signe Suur, kes on olnud TV3ga seotud üle kümne aasta, töötades erinevatel juhtivatel ametikohtadel. Signe omab pikaajalist kogemust meediavaldkonnas ja on viimati töötanud TV3 reklaamiosakonna juhina,“ andis otsusest teada TV3 Grupi juht Christian Anting.

„Olen väga tänulik, et Signe on valmis praegusel keerulisel ajal TV3 etteotsa astuma. Hetkel on kõige olulisem eriolukorrast tingitud uutele väljakutsetele keskenduda ning töötajatele igal võimalusel toeks olla,“ lisas Anting.

„Olen tänulik grupi juhtkonnale usalduse ja oma inimestele toetuse eest. Priit Leito on üles ehitanud väga tugeva ettevõtte, kus töötavad pühendunud ja professionaalsed inimesed, kellele saan toetuda. Koos suudame ka praeguses keerulises olukorras hakkama saada ja pakkuda Eesti ühe suurima meediaettevõttena jätkuvalt parimat meelelahutust,“ kommenteeris Signe Suur.

Kommentaarid puuduvad