Täna
03. juun
12...19
3...12
Homme
04. juun
12...19
8...13

Eesti

Fitlap soovib Eesti treeneritega koostööd teha!

Foto: Pressimaterjal
14:19 01. aprill 2020
Autor: uudised.ee

Fitlap tegeleb inimeste toitumisalase nõustamisega ning on Eesti turul olnud juba 5 aastat ning võitnud selle ajaga üle 200 000 eestlase südame. Hetkel on suur rõhk just toitumisel, kuid nüüd kavatseb Fitlap ka edasi arendada enda treeningute poolt.

„Meie soov on teha Eesti treeneritega koostööd ja suurendada Fitlap keskkonnas videotreeningute mahtu. Usun, et meie pakkumine koostööks tuleb üsna vajalikul hetkel, sest hetkel on kõik spordiklubid kinni ja treeningute andmist ei toimu. Kindlasti on ka treeneritel nüüd rohkem aega tegeleda mõne teise projektiga.“
 
Fitlap.ee toitumiskava treeningud on hetkel tehtud Fitlap.ee asutaja Heikki Mägi poolt, need on 15 minutit pikad ning neid on võimalus teha täiesti vabalt ka kodus. Lisaks sellele ei lähe vaja ka mitte ühtegi lisavahendit. Uute treeningvideode puhul on treeningstiil, raskus ja keerukus treeneri enda otsustada. 
 
„Kui sul on tunne, et aega on jäänud üle, oled huvitatud lisatasust ning sulle pole kaamera ees toimetamine võõras, siis võta meiega ühendust kirjutades meiliaadressile geiu@fitlap.ee
Omalt poolt pakume sinu töö eest loomulikult tasu ning lubame sulle meeletut ja järsku tuntuse kasvu (Fitlapil on üle 200000 kasutaja).“


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!