Solarise toidupood käivitas Bolt Foodis kojukandeteenuse

uudised.ee

Solarise toidupood käivitas sellest nädalast kojuveo Bolt Foodi kaudu, Delice'i ja Comarketi toidupoode opereeriv ABC Supermarkets loodab lähinädalatel laiendada kojukandeteenust ka muudesse piirkondadesse, kirjutab BNS.

"Oleme oma poodides võtnud kasutusele kõikvõimalikud ettevaatusabinõud alustades turvaklaasidest kassades lõpetades desoainete ja isikukaitsevahenditega. Vaatamata muutunud külastatavusele, kus kliente käib vähem, kuid ostukorv on suurem, pikendasime siiski poodide lahtiolekuaegu hajutamaks liiklust müügisaalides," ütles ABC Supermarketsi juhatuse liige Andres Põld pressiteates. 

"Kuna inimesed võtavad ettevaatusmeetmeid tõsiselt ning soovivad toitu ka koju tellida, siis käivitasimegi koostöö Boltiga, kes suudab tagada kauba transpordi operatiivselt ja mõistliku hinnaga," lisas Põld. 

Solarise toidupoest on võimalik toitu koju tellida kella 10-st 18-ni ning valikus on umbes 300 põhitoodet. Põld lisas, et lähipäevil laiendatakse tellimisvõimalust kellaajaliselt, ühtlasi täieneb pidevalt kaubavalik. ABC Supermarkets loodab juba lähinädalatel laiendada tellimisvõimalust ka teistele piirkondadele ja poodidele.

Kommentaarid puuduvad