Põhja-Tallinn kutsub üles prügistajatest teatama

uudised.ee

Põhja-Tallinna valitsus kutsub üles märkama risustajaid ja prügistajaid ning neist koheselt munitsipaalpolitseid teavitama. 

"Igal kevadel märkame jälle, kuidas lumehangest sulab välja prügi või toimetatakse avalikele haljasaladele ehitusjäätmeid. Äsja renoveeritud Ehte koeraplatsi kõrvale on keegi betooni maha valanud. Oleme tänulikud info eest, kui keegi antud tegevust märkas või kui tulevikus märkate kahtlast tegevust, siis andke palun sellest teada mupo lühinumbril 14410. Kuna mõned kodanikud peavad veel tänapäeval normaalseks oma prügi metsa või haljasalale vedada, siis proovime kodanikujärelevalvega selle vastu sõdida," ütles Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid.

Linnaosavanem kutsub inimesi teavitama mupot kõikidest heakorra ja avaliku korra rikkumistest esimesel võimalusel, kuna nii on võimalik kõige kiiremini ja operatiivsemalt tegutseda.

"Prügistamine on kogukonnavastane tegu ja kogukond võiks neid inimesi korrale kutsuda, aidates neil leida tee jäätmejaamani, mitte parki või metsa," lisas Järvelaid.

Kommentaarid puuduvad