Omniva: pakiautomaadid on kõige turvalisem tarnekanal

uudised.ee

Omniva soovitab klientidel eelistada pakiautomaate, kus on võimalik tagada kõige turvalisem teenus, vahendab BNS.

Omniva juhatuse liikme Andre Veskimeistri sõnul on ettevõtte pakiautomaadivõrk ainus tarnekanal, mis on eriolukorras piirangutest puutumata jäänud. "Meie kõige tähtsam ülesanne on tagada meie klientidele turvaline paki kättesaamine. Tänases olukorras on selleks lahenduseks pakiautomaat, ütles Veskimeister pressiteates.

"Kõik pakiautomaadid on avatud ja töötavad 24/7, asuvad välitingimustes ja nende kasutamine on võimalik ka kinnastega. Samuti on ka 2+2 vahemaa hoidmine pakiautomaadi juures kõige lihtsam, mistõttu on pakiautomaat praeguse kriisi ajal kõige turvalisem kanal," lisas Veskimeister.

Seoses eriolukorra valitsuskomisjoni otsusega suleti Eestis 19 postkontorit, üle poolte neist Tallinnas. Erandina jäid avatuks ainult need kaubanduskeskuste postkontorid, millest polnud võimalik saadetisi sama linna piires ümber suunata või millel on keskusest eraldiseisev sissepääs.

"Selle olukorra leevendamiseks oleme pikendanud kõikide postkontoris asuvate pakkide hoiutähtaega 20. aprillini sõltumata sellest, millise sisuga teavitusi kliendid on vahepeal saanud. Seega on kõigil klientidel mõistlik ajavaru, et oma pakkidele järele tulla," ütles Veskimeister.

Tallinnas suletud postkontorite pakkidega toimetulemiseks on pikendatud ülejäänud Tallinna postkontorite lahtiolekuaegasid ning avatud kaks täiendavat pakiväljastuspunkti – Majaka, Pallasti 28 ja Pirita keskuses, Merivälja tee 24. Omniva töötab praegu ka lahendustega, et kliendid saaksid ise hoiutähtaega postkontoris pikendada ja vajadusel pakke postkontorist pakiautomaati suunata. "Selle kohta avaldame infot lähiajal," lisas Veskimeister.

Pakiautomaadid on kättesaadavad kellaajast ja nädalapäevast sõltumata. Enamik Omniva pakiautomaatidest asub õues, kus inimesi on vähem ja nakatumise risk on madalam.  

Pakiautomaatide puutetundlikke ekraane puhastatakse regulaarselt, kuid automaati saab kasutada ka ilma ühiskasutatavate pindadega füüsiliselt kokku puutuma: Omniva pakiautomaadi ekraan toimib ka kinnastega ning kauba eest tasumisel on kõikides automaatides võimalik kasutada kontaktivaba viipemakset.

Kommentaarid puuduvad