Teetööd toovad mitmeid uusi liikluspiiranguid

uudised.ee

Teetööd toovad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid, millega maanteeamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada, vahendab BNS. 

Lääne-Viru maakonnas Tallinna–Narva maantee Aaspere–Haljala lõigul jätkuvad ehitustööd, mis olid peatatud tehnoloogilise pausi tõttu.

Harju maakonnas Keila–Haapsalu maantee Keedika–Linnamäe lõigul kilomeetritel 55–63 alustatakse rekonstrueerimistöödega. Töötsoonis on üks sõidusuund lõiguti suletud ja kiirus piiratud olenevalt tehtavatest töödest. Liikluse reguleerimiseks kasutatakse foore või liiklusreguleerijaid. Esimeses etapis alustatakse töödega Keedika poolsest otsast. Tööd kestavad augustikuu lõpuni.

Saare maakonnas Kuressaare–Kihelkonna–Veere maantee Kuressaare–Tõlli lõigul kilomeetritel 2–8 alustatakse rekonstrueerimistöödega. Töötsoonis on suletud üks sõidusuund ning kehtestatud kiirusepiirang. Tööd kestavad kuni augustikuu lõpuni.

Jõgeva maakonnas  Viljandi–Põltsamaa maanteel alustatakse rekonstrueerimistöödega. Liikluse reguleerimiseks kasutatakse foore ja eesõigusmärke ning mullatööde ajal on üks sõidusuund lõiguti suletud. Sõiduteekonna planeerimisel soovituslikult valida ümbersõit. Tööd on jaotatud kahte etappi: maakonna piirist kuni Võisiku asulani ning asulast kuni Võhma tee ristmikuni. Tööetappide vahetus on juunikuus ning tööd kestavad kuni oktoobrikuu lõpuni. Palume liiklejatel olla ettevaatlikud ja jälgida ajutist liikluskorraldust.

Järva maakonnas Mäeküla–Koeru–Kapu maanteel Mäeküla ristmikust Koeru suunal alustatakse rekonstrueerimistöödega. Liikluse reguleerimiseks kasutatakse foore, kiiruse piiramist ja sõidusuuna sulgemist vastavalt tööde liigile. Tööd kestavad kuni juulikuu lõpuni.

Kommentaarid puuduvad