Burger Kingi restoranide avamine lükkub edasi

uudised.ee

Tallink Grupp lükkab edasi aprillikuusse ja mai algusesse planeeritud esimeste Burger Kingi restoranide avamise. Avamisega viivitatakse, kuniks avalikus ruumis viibimine on taas 100% ohutu nii töötajatele kui ka klientidele.

Tallink Grupp kinnitas pressiteate vahendusel, et ehitus ja ettevalmistused on täies hoos, kuid restorane ei avata enne, kui koroonaviiruse eriolukord on lõppenud. 

«Jah, me kõik olime avamiste ootuses juba ärevil ja lootusrikkad, kuid kõige tähtsam praegu on siiski meie kõigi tervis, heaolu ja turvalisus. Burger King teeb juba täna kriisijärgseid plaane tagamaks, et kui restoranid avatakse, saaksime me klientidele lubada, et meie juures on ohutu ja turvaline,» kommenteeris Tallink Grupi kaldakaubanduse juht Katre Kõvask.

Esimesed restoranid on plaanis avada Rocca al Mare ja Ülemiste kaubanduskeskuses, Lasnamäe Centrumis ja Balti jaamas.

Kommentaarid puuduvad