Uue korralduse põhiselt kehtib liikumispiirang ka koroonadiagnoosi saanud kodututele

Anna-Maria Uulma

Eile allkirjastas eriolukorra juht Jüri Ratas korralduse, millega hakatakse enam kaitsma koroonaviiruse eest kodutuid inimesi. Nimelt kehtivad nüüdsest koroonaviiruse COVID-19 positiivse diagnoosi saanute liikumispiirangud ka neile, kes kasutavad varjupaiga või turvakodu teenust. Uurisime, kuidas varjupaigad seni korraldusega hakkama on saanud.

Eile allkirjastas eriolukorra juht Jüri Ratas korralduse, millega hakatakse enam kaitsma koroonaviiruse eest kodutuid inimesi. Nimelt kehtivad nüüdsest koroonaviiruse COVID-19 positiivse diagnoosi saanute liikumispiirangud ka neile, kes kasutavad varjupaiga või turvakodu teenust. Uurisime, kuidas varjupaigad seni korraldusega hakkama on saanud.

Kommentaarid puuduvad