Ööpäevaga lisandus 13 COVID-19 positiivset testitulemust

uudised.ee

Viimase ööpäevaga lisandus 13 COVID-19 positiivset testitulemust, uusi surmajuhtumeid ei lisandnud, vahendab BNS.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1 124 COVID-19 viiruse testi, millest 13 proovi ehk  1,2 protsenti osutus positiivseks, edatas terviseamet. Kokku on Eestis tehtud 49 527 esmast testi, nendest 1 660 ehk  3,4 protsenti on olnud positiivsed.

Teisipäeva hommikuse seisuga vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 91 inimest, neist üheksa on juhitaval hingamisel. Haiglatest on väljakirjutatud 240 inimest. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandund. Kokku on Eestis koroonaviirusega surnud 50 inimest.

Viimase üüpäeva jooksu jooksul lisandus maakondade vaates Ida-Virumaale kuus positiivset testitulemust, Tallinnas neli ning Lääne-Viru maakonnas kolm. Testi tulemused jagunevad ühtlaselt vanusegruppide lõikes, kõige nooremad positiivse testi tulemusega inimesed on vanusegrupis 10-14, kõige eakam üle 85.

Kommentaarid puuduvad