Kuressaare haigla personal nõuab ravijuhi Edward Laane ametist vabastamist

Eve Heinla

Kuressaare haigla 24 meedikut nõuavad koroonakriisi ajal kangelase staatusse tõusnud doktor Edward Laane lahkumist ravijuhi kohalt. Vastukaaluks saatsid täna Kuressaare 28 kiirabitöötajat kirja doktor Laane toetuseks. Kogu selle segaduse ja kirgede keerises sõitis Saaremaale kohale ka peaminister Jüri Ratas. Püüamegi nüüd meretagusesse draamasse järgnevas loos pisutki selgust saada.

Kuressaare haigla 24 meedikut nõuavad koroonakriisi ajal kangelase staatusse tõusnud doktor Edward Laane lahkumist ravijuhi kohalt. Vastukaaluks saatsid täna Kuressaare 28 kiirabitöötajat kirja doktor Laane toetuseks. Kogu selle segaduse ja kirgede keerises sõitis Saaremaale kohale ka peaminister Jüri Ratas. Püüamegi nüüd meretagusesse draamasse järgnevas loos pisutki selgust saada.

Kommentaarid puuduvad