Mupo jälgib emadepäeval Viru tänava lillekioskite juures liiklemist

uudised.ee

Pühapäeval tähistatava emadepäeva puhul on Tallinna mupo Viru tänaval kohal, et jälgida olukorda ning juhendada vajadusel lilleostjate parkimist.

Eeldatavasti tõuseb emadepäeva tõttu lilleostjate arv Viru tänaval oluliselt, seda enam, et kaubanduskeskustes asuvad lillekauplused on suletud. Viru tänava otsas olevad pollarid lastakse vajadusel alla, et lilleostjad saaksid oma ostud ära teha, teatas Tallinna pressiteenistus.

“Eilne päev näitas, et seoses ilusate kevadilmade saabumise ja eriolukorra leevendamisega  kipuvad inimesed unustama jätkuvat distantsi pidamise nõuet,” ütles mupo välijuht Allan Teistre. “Meie patrullid pidid eile mitmel korral vestlema Musumäele kogunenud ja alkoholi tarbinud noorukitega, samuti tuli innukamatele lilleostjatele meelde tuletada distantsi hoidmise nõuet. Ilma vajalikke ohutusreegleid järgimata võite te oma armsale emale kaunite lilledega koos kaasa viia viiruse.”

“Seega, olgem ettevaatlikud ja mõelgem eeskätt eakatele, jätkuvalt riskigrupis olevatele lähedastele. Praeguses olukorras on ka kõige lihtsam telefonikõne ilus emadepäeva kingitus,” märkis Teistre.

Kommentaarid puuduvad