Maanteeamet vahetab kolme kiiruskaamera asukohta

uudised.ee

Selle ja järgmise nädala jooksul tõstab maanteeamet kolm kiiruskaamera kabiini uude asukohta.

Pärnu maakonnas Häädemeeste vallas Reiu külas asuv mõõtekabiin viiakse Lääne maakonda Lääne-Nigula valda Taebla alevikku. 

Harju maakonnas tõstetakse ümber kaks mõõtekabiini. Saku vallas Kirdalu külas olev mõõtekabiin viiakse umbes kilomeetri võrra edasi Tallinna poole ning teise samas külas asuva mõõtekabiini uus asukoht saab olema Harju maakonnas Saku vallas Tõdva külas. 

Kiiruskaamerad ei hakka koheselt tööle. Esmalt tehakse seadistus- ja häälestustööd ning liikluskorraldus viiakse vastavusse uute oludega. Maanteeamet teavitab liiklejaid, kui kiiruskaamerad käivitatakse.

Uute kiiruskaamerate asukohad on Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla kilomeeter 59,5 kilomeeter suunaga Haapsalust Tallinna, Tallinna-Rapla-Türi maantee kilomeeter 15,4 suunaga Tallinnast Raplasse ning Tallinna-Rapla-Türi maantee kilomeeter 16,4 suunaga Raplast Tallinnasse.

Kommentaarid puuduvad