Koroonaviirus nõudis taas ühe inimelu

uudised.ee

Koroonaviirus nõudis möödunud ööpäeval ühe inimelu, tõstes elu kaotanute arvu 66-ni. 

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1527 haigust COVID-19 põhjustava koroonaviiruse esmast testi, millest kuus ehk 0,4 protsenti osutus positiivseks.

Rahvastikuregistri andmetel said positiivse koroonatesti tulemuse kolme maakonna elanikud. Neljal juhul oli tegemist Harjumaa elanikuga, neist kahe elukohaks on rahvastikuregistri andmetel Tallinn. Saaremaal ja Jõgevamaal tuvastati kummaski üks uus SARS-CoV-2 viirusekandja.

Kolmapäeva hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 29 inimest, juhitaval hingamisel pole ühtegi patsienti. Ööpäeva jooksul läks haiglast koju viis inimest, uusi haigusjuhtumeid ei avatud. Praeguseks on haiglast koju saadetud 327 inimest ning lõpetatud 339 haigusjuhtumit.

Kolmapäevase seisuga on tervenenud 1561 inimest. Neist 1017 inimese haigusjuhtum on lõpetatud, 544 inimese puhul on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja inimene ei viibi haiglaravil.

Ööpäeva jooksul suri Põhja-Eesti regionaalhaiglas koroonaviirusesse haigestunud 66-aastane mees, kokku on koroonaviirus Eestis nõudnud 66 inimese elu.

Eestis on kokku tehtud enam kui 79 000 esmast testi, nendest 1840 ehk 2,3 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Kommentaarid puuduvad