Tallink hakkab juunis ja juulis korra nädalas Ahvenamaale sõitma

uudised.ee

Seoses Eesti ja Soome vaheliste reisipiirangute peatse leevendamisega teatas Tallink Grupp, et pakub juunis ja juulis korra nädalas võimalust reisida Ahvenamaale.

"Meil on hea meel, et reisipiirangute leevendamine meie piirkonnas annab meile nüüd võimaluse oma reisijatele pakkuda lühireise naaberriikidesse pärast meie kõigi jaoks väga keerulist aega," ütles Tallink Grupi juhatuse liige Piret Mürk-Dubout.

"Meie kliendid on öelnud, et soovivad reisida juba sel suvel meie lähiregioonis, kus on ohutu ja turvaline, seega oleme andnud endast parima, et teha kokkuleppeid erinevate sihtkohtadega ning tekitada meie reisijatele erinevaid võimalusi meie naaberriikidesse reisimiseks. Ahvenamaa on Eesti reisijate seas olnud aasta aastalt erireisina väga populaarne, seega oli igati loogiline, et anname sel suvel suuremale hulgale eestlasest võimaluse seda imekaunist piirkonda külastada," lisas Mürk-Dubout. 

"Oleme oma laevadel erinevaid ohutusmeetmeid tublisti tõhustanud, andmaks meie reisijatele võimaluse tulla meiega rahuliku südamega reisile ning unustada hetkekski viimaste kuude raskused," selgitas Mürk-Dubout. 

Ahvenamaa reisidele on oodatud nii jalgsi, rattaga, mootorrattaga kui ka autoga reisijad.

Kaks esimest väljumist Maarianhaminasse toimuvad 19. ja 26. juunil kruiisilaeval Baltic Queen.

Piletimüük Ahvenamaa reisidele avatakse esmaspäeval. 

Kommentaarid puuduvad