Vanalinna päevad toimuvad aasta pärast

uudised.ee

Tallinnas reedel algama pidanud 39. vanalinna päevad toimuvad tuleva aasta 3.–6. juunini tänavuseks kavandatud teemal, vahendab BNS.

"Mõistagi oli kõigil vanalinna päevade korraldajatel, aga ka nende päevade ootajatel ja Tallinna vanalinna austajatel väga kahju, et meie pikima traditsiooniga suvesündmus tuli sel aastal ära jätta – nii nagu kõik suurüritused. Ent täna, kui vanalinna päevade avakontsert oleks teistsuguses olukorras täitnud õhtul Raekoja platsi, saame siiski teatada ka hea uudise: järgmised vanalinna päevad tulevad Tallinnas 3. kuni 6. juunini 2021," sõnas Kesklinna vanema kohusetäitja Anu Aus.

Vanalinna päevade peakorraldaja Anne Velt lisas, et tänavuseks kavandatud lood ja legendid ei jää jutustamata, sest järgmise aasta vanalinna päevadeks uut teemat ei otsita.

"Kuna juba alates läinud sügisest sai ära tehtud suur töö programmiga, siis on toimkond otsustanud jätta tuleva aasta teema samaks – "Lood ja legendid". Rõhuasetused ja kesksed tegelased võivad küll muutuda, kuid meil pole põhjust karta, et Tallinnas tuleks puudu legendaarsetest isikutest ja suurtest ajaloosündmustest," ütles Velt.

Sel aastal oli kavandatud keskne koht programmis Georg Otsale, Jaan Krossile ja Voldemar Pansole, kelle sünnist möödub tänavu 100 aastat. Vanalinna päevad pealkirjaga "Lood ja legendid" tutvustab Tallinna ajaloo ja legendaarsete isikutega seotud lugusid.

Kommentaarid puuduvad