Viru vangla ametnikul diagnoositi koroonaviirus

uudised.ee

Viru vangla ametnikul diagnoositi neljapäeval koroonaviirus, vahendab BNS.

Ta oli viimati teenistuses 27. mail. Selle üksuse vangid, kus ta töötab, on teistest eraldatud ning neid testitakse. Samuti testitakse sama üksuse ametnikke ja teisi teenistujaid, kes temaga teenistuses kokku puutusid, märkis justiitsministeerium. 

Aprilli alguses tuvastati Tartu vangla töötajal koroonaviirus ning aprilli teisel poolel andis positiivse proovi ka üks Viru vangla töötaja. Kõik vanglateenistujad kuuluvad prioriteetsesse rühma, kellelt viiruskahtluse korral võetakse koroonaviiruse proov esmajärjekorras. Samuti testitakse juhuvalimi alusel vanglateenistujaid, kellel viiruskahtlus puudub.

Alates esmaspäevast läksid Eesti vanglad üle tavarežiimile, nagu see oli enne eriolukorda.

Kommentaarid puuduvad