Ööpäevaga sai koroonadiagnoosi 21 inimest

uudised.ee

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 855 esmast koroonatesti, millest 21 ehk 2,5 protsenti osutusid positiivseks, uusi surmajuhtumeid õnneks ei lisandunud.

Rahvastikuregistri andmetel laekus kuus positiivset testitulemust Tallinna ja kuus Harjumaale, viis Ida-Virumaale, kolm Lääne-Virumaale ja ühe puhul oli maakond rahvastiku registri alusel teadmata. 

Ida- ja Lääne-Virumaa positiivsete juhtumite puhul on tegemist peresiseste levikutega. Tallinnas ja Harjumaal oli kuuel juhul tegemist nakatumistega tööl – neist neli juhtumit esines Lunden Foodis. Kolmel juhul toimus nakatumine peresiseselt ning kolmel juhul pole nakkusallikas teada.

Laupäevahommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 13 inimest ja juhitaval hingamisel pole ühtegi patsienti. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 69 inimese elu.

Haiglast on koju saadetud 350 inimest, lõpetatud 362 COVID-19 haigusjuhtumit. Tervenenud on 1675 inimest, kellest 1293 inimese haigusjuhtum on lõpetatud. 382 inimese puhul on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja neist keegi ei viibi haiglaravil.

Eestis on kokku tehtud enam kui 89 000 esmast testi, millest 1931 ehk 2,2 protsenti on olnud positiivsed.

Kommentaarid puuduvad