Ööpäevaga lisandus 11 positiivset testi

uudised.ee

Viimase ööpäevaga tuli juurde 11 positiivset koroonaviiruse testi, uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1157 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, millest üks protsent ehk 11 inimese testi tulemus osutus positiivseks, edastas tervisamet

Rahvastikuregistri andmetel laekus kaks positiivset testi tulemust Harjumaale, kaheksa Tallinna ja üks Ida-Viru maakonda. Harjumaa nakatumisjuhud on valdavalt peresisesed või on toimunud nakatumine tööl, kahel juhul on hetkel nakkuskolle teadmata. Ida-Virumaa juhtumi puhul on tegemist perekondlikku koldega, kus praeguseks on nakatunud 12 inimest.

Kolmapäeva hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 15 inimest, juhitaval hingamisel pole ühtegi patsienti.

Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 69 inimese elu.

Haiglast on koju saadetud 353 inimest, lõpetatud on 366 COVID-19 haigusjuhtumit

Kolmapäevase seisuga on tervenenud 1690 inimest. Neist 1309 inimese ehk 77,5 protsendi haigusjuhtum on lõpetatud, 381 inimese ehk 22,5 protsendi puhul on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja inimene ei viibi haiglaravil, st ootab tervenemise kinnitamist.

Eestis on kokku tehtud enam kui 92 000 esmast testi, nendest 1 958 ehk 2,1 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Kommentaarid puuduvad