Lottemaa loodab tänavu meelitada rohkem Soome turiste

uudised.ee

13. juunil avab Lottemaa teemapark järjekorras seitsmenda hooaja, mil väikestel Lotte-sõpradel on võimalus kohata ka neid tegelaskujusid, keda varasematel aastatel Leiutajate külas ringi liikumas pole nähtud. Tänavu on mõeldud ka Soome turistidele.

Pärnu külje all asuv teemapark plaanib suve jooksul anda kaheksa etendust ning lisaks tuleb esitamisele suur kontsert.

"Sellel hooajal oleme võtnud endale plaaniks meelitada rohkem Soome turiste parki. Kui esimesel ja teisel aastal lisandus meie programmi lätikeelne näidend ja tegelaskujud ning paar aastat tagasi venekeelne näidend ja tegelaskujud, siis sellest hooajast on ka meie pargis soomekeelne etendus ja tegelaskuju," rääkis pargi tegevjuht Margit Toodu.

Kuigi eelmisel aastal jäi külastajate arv samaks, mis sellele eelnenud hooajal ehk umbes 61 000 inimese peale, siis Toodu sõnul suudeti mullu ka kasumit teenida.

Artikkel refereeritud portaalist ERR.

Kommentaarid puuduvad