Austria tunnustas esimese eestlasena Ain Angerit Kammersängeri tiitliga

Eve Heinla

Kammersänger, eesti keeles kammerlaulja tiitel, on kõrgeim tunnustus Austrias ja Saksamaal, mis ooperilauljale osaks võib saada. Ja me võime nüüd kõik olla uhked, sest Austria riik pärjas kõnealuse tiitliga esimest eestlast. Käisime Kammersänger Ain Angeril lennujaaamas vastas uurimas, mida Saaremaalt pärit mees ise nii olulisest tunnustusest arvab.

Kammersänger, eesti keeles kammerlaulja tiitel, on kõrgeim tunnustus Austrias ja Saksamaal, mis ooperilauljale osaks võib saada. Ja me võime nüüd kõik olla uhked, sest Austria riik pärjas kõnealuse tiitliga esimest eestlast. Käisime Kammersänger Ain Angeril lennujaaamas vastas uurimas, mida Saaremaalt pärit mees ise nii olulisest tunnustusest arvab.

Kommentaarid puuduvad