1. juulist võivad taastada oma tegevuse ööklubid ja muud meelelahutusasutused

Anna-Maria Uulma

Sel nädalal otsustas valitsus, et 1. juulist võib taastada ööklubide, vesipiibukohvikute ning täiskasvanute klubide tegevuse tingimusel, et selle pidaja tagab kohalviibijate hajutatuse, 50-protsendilise  täituvuse, maksimaalselt saja inimese osalemise ning desinfitseerimisnõuete täitmise. Uurisime, kuidas ööklubid ja vesipiibubaarid otsusele reageerisid.

Sel nädalal otsustas valitsus, et 1. juulist võib taastada ööklubide, vesipiibukohvikute ning täiskasvanute klubide tegevuse tingimusel, et selle pidaja tagab kohalviibijate hajutatuse, 50-protsendilise  täituvuse, maksimaalselt saja inimese osalemise ning desinfitseerimisnõuete täitmise. Uurisime, kuidas ööklubid ja vesipiibubaarid otsusele reageerisid.

Kommentaarid puuduvad