Jaanieelne nädalavahetus on toonud kolm liiklussurma ja 23 vigastatut

uudised.ee

Laupäeva päeva ja pühapäeva esimeste tundide jooksul on teedel ja tänavatel hukkunud juba kolm ning vigastada saanud 23 inimest – neist viis alaealist, vahendab BNS.

Päeva traagilisimad õnnetused juhtusid poole tunni jooksul, teineteisest seitsme kilomeetri kaugusel. Esimene õnnetus juhtus kella 18.38 ajal Tallinnas Mustakivi 13 juures, kus 20-aastane mees sõitis BMW-ga tagant otsa ees liikunud Volvo XC60-le, mida juhtis 54-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel sõitis Volvo vasakule haljasalale. BMW aga paiskus paremale vastu esimeses sõidureas sõitnud Ford Fiestat, mida juhtis 39-aastane mees. Seejärel tuhises BMW läbi bussiootepaviljoni, kus seisnud 61-aastane naine sai kohapeal surma. Ford paiskus omakorda vastu ees liikunud Toyota Avensist, mida juhtis 28-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse BMW juht, Volvo juht ja autos kaasreisijana viibinud 57-aastane naine, Fordi juht ja selles kaasreisija viibinud 34-aastane naine ning bussipaviljonis viibinud 32-aastane naine.

Teine õnnetus juhtus kella 19.09 ajal Tallinnas Randvere tee ja Pojengi tee ristmikul, kus 74-aastane mees sõitis Opel Astraga kõrvalteelt ette peateele ja põrkas kokku Ducati 749-tüüpi mootorrattaga, mida juhtis 30-aastane mees. Mootorrattur hukkus sündmuskohal.

Päeva esimene õnnetus juhtus kella 12.55 ajal Pärnumaal Tori vallas Kaansoo–Tori tee 28. kilomeetril, kus 57-aastane mees pidurdas Harley-Davidsoni tsikliga ees sõitu aeglustanud auto tõttu ning paiskus küljele. Kiirabi toimetas juhi Pärnu haiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 15.21 ajal Ida-Virumaal Alutaguse vallas Edivere külas, kus 5. klassi Mercedest juhtinud 20-aastane mees jäi roolis magama ja sõitis teelt välja. Sõidukis viibinud 37-aastane naine ja 9-aastane tüdruk toimetati Jõhvi haiglasse kontrolli, 7-aastane tüdruk, 41-aastane naine, 13-aastane tüdruk ning 46-aastane mees pöördusid aga hiljem ise haiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 15.41 ajal Valgamaal Otepää vallas Sangaste alevikus, kus 57-aastane naine sõitis Volkswagen Touraniga vastu vastassuunavööndis olevat posti. Sõiduautos kaasreisijana viibinud 42-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Neljas õnnetus juhtus kella 18.19 ajal Tallinnas Masina tänav 11/2 juures, kus jalgrattaga sõitnud 19-aastane mees ei märganud treppi, sõitis sellele otsa ja kukkus. Kiirabi viis jalgratturi Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Viies õnnetus juhtus kella 18.31 ajal Tallinnas Rahu tee T20 juures, kus seni tuvastamata bussis vajus sõidu ajal lapsevanker ümber ja vankrist kukkus välja üheaastane poiss, kelle kiirabi Tallinna lastehaiglasse viis.

Kaheksas õnnetus juhtus kella 20.10 ajal Narvas Kreenholmi 4 juures, kus purjus 32-aastane mees sõitis mopeediga vastu õuealal olevat prügikasti. Kiirabi viis juhi Narva haiglasse.

Üheksas õnnetus juhtus kella 23.27 ajal Lääne-Virumaal Tapa vallas Patika külas, kus lubadeta ja purjus 22-aastane mees kaotas lauges kurvis kontrolli Nissan Patroli maasturi üle ja kihutas sellega üle kraavi põllu peale. Kiirabi viis Põhja-Eesti regionaalhaiglasse sõidukis kaasreisijatena viibinud 33-aastase, 28-aastase ja 18-aastase mehe ning 27-aastase naise. Sõiduki juht ja autos kaasreisijana viibinud 17-aastane noormees toimetati aga Rakvere haiglasse.

Ööl vastu pühapäeva kella 3.52 ajal sai häirekeskus teate, et Saku vallas Männiku tee viadukti juures on katuse peal Mercedes. Auto 43-aastane Ukraina kodanikust juht suri sündmuskohal.

Kommentaarid puuduvad