Martin Kadai lahkub ametist

uudised.ee

Terviseameti erakorralise meditsiini osakonna juhataja Martin Kadai, kes koroonakriisi ajal oli üks suurimaid eestkõnelejaid ning kelle koostatud olid varasemad riskianalüüsid, lahkub ametist, vahendab BNS.

Terviseameti kommunikatsiooniosakonnast kinnitati Postimehele, et Kadai viimane tööpäev on 5. juuli.

"Usaldus on kahepoolne – kui valitsus meid ei usalda, siis käib see ka vastupidi. Vastuolud ja segadus päädisid asutuse juhi taandamisega ja ma ei näe võimalust jätkamiseks, sest kriisis olin terviseameti poliitika taga paljuski ka mina. Oleme ajanud seda joont, et tegutseme tasakaalukalt ja tõenduspõhiselt. Väikeses riigis, kus ressursid on piiratud, tuleks teha koostööd. Kui koostööd ei ole, siis, nagu öeldakse, targem annab järele," ütles Kadai lehele.

Juuni alguses lahkus terviseametist peadirektori asetäitja, nakkushaiguste spetsialist Jelena Tomassova ning kolmapäeval lahkub ametist peadirektor Merike Jürilo.

Kommentaarid puuduvad