Suveetenduse piletid lähevad kui soojad saiad

Eve Heinla

Kirev teatrisuvi saab alates tänasest taas hoo sisse. Vaatamata keerulisele koroonaajale, ei ole näitlejate oskused rooste läinud ja ka publik januneb kultuuri järele, sest pileteid etendustele üle Eesti haaratakse lennult. Tänavu tuleb mängida täiesti uutes tingimustes ja kohti on saalides sedapuhku ka varasemast vähem. Aga toredaid elamusi saab noppida nii Viinistul, Jäneda Pullitallis kui ka Tartu Kammivabrikus.

Kirev teatrisuvi saab alates tänasest taas hoo sisse. Vaatamata keerulisele koroonaajale, ei ole näitlejate oskused rooste läinud ja ka publik januneb kultuuri järele, sest pileteid etendustele üle Eesti haaratakse lennult. Tänavu tuleb mängida täiesti uutes tingimustes ja kohti on saalides sedapuhku ka varasemast vähem. Aga toredaid elamusi saab noppida nii Viinistul, Jäneda Pullitallis kui ka Tartu Kammivabrikus.

Kommentaarid puuduvad