Valitsus jättis elektritõukerattaid piirava seaduseelnõu vastuvõtmata

Marek Lindmaa

Elektriliste tõukeratastega seoses on palju räägitud kuupäevast, esimene juuli, mil pidid kehtima hakkama teatud reeglid ja piirangud. Tõsiasi on aga see, et riigikogu ei ole vastavat seaduseelnõu vastu võtnud, mis omakorda tähendab, et elektritõukeratastele päitseid pähe enne sügist ei panda. Paraku on aga just tänavusel hooajal palju näha hullumeelse kiirusega liikuvaid elektritõukerattaid, mis tõstab päevakorda ohutuse. 

Elektriliste tõukeratastega seoses on palju räägitud kuupäevast, esimene juuli, mil pidid kehtima hakkama teatud reeglid ja piirangud. Tõsiasi on aga see, et riigikogu ei ole vastavat seaduseelnõu vastu võtnud, mis omakorda tähendab, et elektritõukeratastele päitseid pähe enne sügist ei panda. Paraku on aga just tänavusel hooajal palju näha hullumeelse kiirusega liikuvaid elektritõukerattaid, mis tõstab päevakorda ohutuse. 

Kommentaarid puuduvad