Homme
04. aug
17...22
11...16
Ülehomme
05. aug
18...23
10...16

Eesti

Eesti autorite ühing valis uueks esimeheks Vaiko Epliku

Foto: Siim Lõvi/ERR
16:15 07. juuli 2020
Autor: uudised.ee

Eesti autorite ühing valis 6. juulil oma liikmete hulgast uueks juhatuse esimeheks Vaiko Epliku. Varem oli EAÜ juhatuse esimees Mikk Targo.

Oma muusikalise tegevuse jooksul on Vaiko Eplik olnud aktiivne mitmetes Eesti ansamblites ja andnud välja kümneid heliplaate. 2015. aastal tunnustas president Ilves Vaiko Eplikku Valgetähe IV klassi teenetemärgiga.

1. juulil toimus ka Eesti autorite ühingu üldkoosolek, kus valiti uus juhatus. Uude juhatusse kuuluvad Virgo Sillamaa, Vaiko Eplik, Juko-Mart Kõlar, Kadri Sundja, Kirke Karja, Karl-Ander Reismann ja Jaan Jaago.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!