Maasikakasvatajad loodavad raiskuläinud marjade eest riigilt kompensatsiooni saada

Eve Heinla

Ukrainlased lubatakse riiki põllumeestele appi, aga paraku on maasikakasvatajate jaoks rong juba läinud. Vähemalt pooled marjad on põllul hävinud, mis tähendab seda, et kompostiks läheb või läks hiigelsuur kogus tonnide viisi maasikaid. Uurisime, kas hävinud saagi eest on üldse võimalik riigilt kompensatsiooni saada. Maaeluminister Arvo Aller ütleb, et see saab olema keeruline, aga lootust ikkagi annab.

Ukrainlased lubatakse riiki põllumeestele appi, aga paraku on maasikakasvatajate jaoks rong juba läinud. Vähemalt pooled marjad on põllul hävinud, mis tähendab seda, et kompostiks läheb või läks hiigelsuur kogus tonnide viisi maasikaid. Uurisime, kas hävinud saagi eest on üldse võimalik riigilt kompensatsiooni saada. Maaeluminister Arvo Aller ütleb, et see saab olema keeruline, aga lootust ikkagi annab.

Kommentaarid puuduvad