Ööpäevaga lisandus kaheksa positiivset testi tulemust

uudised.ee

Viimase ööpäeva jooksul lisandus kaheksa positiivset uue koroonaviiruse testi tulemust, vahendab BNS.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 581 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, neist kaheksa olid positiivsed, edastas terviseamet. 

Rahvastikuregistri andmete järgi laekus kolm positiivset testi tulemust Ida-Virumaale, neist kaks Narva linna. Neli positiivset testitulemust laekus Harjumaale, neist kaks Tallinnasse ning üks positiivne tulemus Järvamaale.  

Kolmel juhul oli tegemist nakatumisega pereringis. Kahel juhul on nakatumise päritolu hetkel teadmata. Kolmel juhul nakatuti sünnipäevapeol, kus osales haigustunnustega Venemaalt saabunud külaline, ülejäänud peol osalenud lähevad samuti testimisele.

Kolmapäeva hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi kolm inimest, juhitaval hingamisel on üks patsient. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 69 inimese elu.

Haiglates on COVID-19 haigusjuhtum lõpetatud 391 juhul 378 inimesega.

Kolmapäevase seisuga on tervenenud 1882 inimest. Neist 1423 inimese ehk 75,6 protsendi haigusjuhtum on lõpetatud, 459 inimese ehk 24,4 protsendi puhul on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva, inimene ei viibi haiglaravil ning ootab tervenemise kinnitamist.

Kommentaarid puuduvad