Ööpäevaga lisandus kaks positiivset testitulemust

uudised.ee

Viimase ööpäeva jooksul lisandus kaks positiivset koroonatesti tulemust, mõlemad positiivsed tulemused laekusid Tallinna, vahendab BNS.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 445 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, lisandus kaks positiivset testi tulemust, edastas terviseamet. Rahvastikuregistri andmete järgi laekusid mõlemad Tallinna.

Terviseameti poolt jälgimisel on kaks  perekondlikku kollet. Üks neist Tallinnas nelja inimesega ning teine on Narva-Jõesuu kolle kuue inimesega. Viimase puhul lisandud üks inimene reedel. Mõlemal juhul toodi viirus sisse Venemaalt. Ühel praegusel juhul on nakatumise päritolu hetkel teadmata.

Neljapäeva hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi viis inimest, juhitaval hingamisel on üks patsient. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 69 inimese elu.

Haiglates on lõpetatud  391 COVID-19 haigusjuhtumit 378 inimesega.

Reedese seisuga on tervenenud 1894 inimest. Neist 75,5 protsendi ehk 1430 inimese haigusjuhtum on lõpetatud, 464 inimese ehk 24,5 protsendi puhul on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva, inimene ei viibi haiglaravil ja  ootab tervenemise kinnitamist.

Eestis on kokku tehtud enam kui 111 000 esmast testi, nendest 2013 ehk 1,8 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed. 

Kommentaarid puuduvad