Mupo: Maarjamäe memoriaalile heisati SOS lipp

uudised.ee

Esmaspäeva õhtul veidi enne kella 17 tuli Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) välijuhile teade, et Pirita teel Maarjamäe memoriaalile oli riputatud suur SOS lipp – valgele põhjale oli kirjutatud punaste tähtedega "SOS, vajab remonti".

Kohale sõitnud mupo patrull võttis plakati maha ning see on hoiul mupo peamajas Paldiski maantee 48a.

Ilmselt oli plakati eesmärk juhtida tähelepanu memoriaali suhteliselt kehvale seisule, märkis mupo. 

Maarjamäe memoriaal on Tallinnas Kadrioru asumis Pirita tee ääres asuv mälestusmärk. Maarjamäe memoriaali keskne objekt on 35 meetri kõrgune Jääretke obelisk. Obelisk valmis 1960. aastal ja selle autorid olid arhitekt Mart Port ja skulptor Lembit Tolli. Kompleksis on tribüünid.

Kommentaarid puuduvad