Kristina Kallas Eesti 200 suveseminaril: ehitame uue Eesti

uudised.ee

Tartumaal Vehendis toimuval Eesti 200 tulevikuseminaril peetud kõnes sõnas erakonna esimees Kristina Kallas, et Eesti 200 ehitab üles uue põlvkonna riigi, kus noortel on tulevikku ja kus kõigil kodanikel on hea elada.

"Poliitiline süsteem on kokku jooksnud. Ja seda mitte ainult Eestis, vaid paljudes ühiskondades," ütles Kallas. "Demokraatia hakkab jõudma patiseisu, kus konservatiivid ja liberaalid kaugenevad teineteisest kiiresti ega huvitu üksteise maailmadest. Meie ehitame uue Eesti riigi, kus meie lapsed tahavad elada ja see on nende jaoks parim paik, kus elada."

Suveseminaril keskendutakse 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimisele ning erakonna edasisele tegevustele. Valimistel on Eesti 200 tulevikuteemad vabadus, haridus ja kliima. Samuti tuleb tagasi pöörata haldusreformiga võetud suund ja tuua otsusutustasand kogukondadele palju lähemale.

Eesti 200 soovib nii linnades kui maakogukondades keskenduda kõikidele Eesti inimestele, kelle jaoks on oluline, et Eesti elu saaks uue hoo sisse ning oleks võimalik välja ronida hangunud seisust ja lõputuna näivast vastasseisust.

Eesti 200 suveseminar Tartumaal Võrtsjärve kaldal asuvas Vehendi Marienhofis kestab terve nädalavahetuse.

Kommentaarid puuduvad