Prisma: kaitsemaskide müük on viimastel nädalatel oluliselt kasvanud

uudised.ee

Prisma teatel on viimastel nädalatel oluliselt kasvanud viirusevastaste kaitsemaskide müük, ühtviisi nõutud on nii meditsiinilised ühekordsed kaitsemaskid kui erinevast materjalist korduvkasutatavd kaitsemaskid.

Prisma Peremarketi hankedirektor Tõnis Tomingase sõnul peab arvestama võimalusega, et koroonakriisi teises laines tuleb enamikes avalikes ruumides hakata kandma kaitsemaske.

"Hetkel on kaitsemaskid kohustuslikud välisriikidesse lennukiga reisimisel. Mõned ööklubid on hakanud nende kandmist oma külastajatelt nõudma. Kuna koroonaviirus levib piisknakkusena ka õhu kaudu, siis on vastutustundlik kanda maske rahvarohkemates kohtades ning transpordivahendites," ütles Tomingas pressiteates.

Prisma Soome emafirma S-Grupp on varunud Tominga sõnul laias valikus kaitsemaske ja vajadusel on võimalik tuua Eestisse operatiivselt müüki täiendavad kogused.

Prisma jaeketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 800 inimesele. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.

Kommentaarid puuduvad