Varnja piirivalvuril tuvastati koroonaviirus

uudised.ee

Tartumaal Peipsiääre vallas asuva Varnja kordoni piirivalvuril leiti koroonaviirus ning viirusesse nakatunud piirivalvur ja temaga tööl lähikontaktis olnud kolleegid jäid eneseisolatsiooni, vahendab BNS.

Esmaspäeva hilisõhtul laekus teave, et Varnja piirivalvur andis positiivse koroonaproovi, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja teisipäeval BNS-ile. Lähikontaktsete väljaselgitamisel tuvastati, et viirusesse nakatunud piirivalvur puutus töökohal kokku 11 kolleegiga.

Mustvee kordoni juht Jalmar Ernits sõnas, et positiivse proovi andnud piirivalvur saadeti koju eneseisolatsiooni. „Lähiajal annavad lähikontaktsed koroonaproovi, kuid testi tulemusest olenemata tuleb ka neil ennetavalt jääda kaheks nädalaks eneseisolatsiooni,“ märkis Ernits.

Kordonijuht lisas, et kuna osa meeskonnast jäi eneseisolatsiooni, korraldati Varnja teenistuskoha töö teiste piirivalveüksuste kaasabil ümber. „Meie töö piiriturvalisuse tagamisel jätkub endistviisi,“ kinnitas ta.

Kommentaarid puuduvad