Ligi viiendik möödunud nädala koroonajuhtumitest olid sissetoodud

uudised.ee

Välisriikidest sissetoodud nakatumiste arv on tõusutrendis, nii moodustasid sissetoodud juhtumid ligi viiendiku eelmisel nädalal antud positiivsetest koroonatestidest, kirjutab BNS.

Terviseameti andmetel andsid välisriikidest saabunud inimesed möödunud nädalal kokku 31 positiivset koroonaproovi, mis moodustab kõikidest eelmisel nädalal antud positiivsetest proovidest pisut vähem kui viiendiku.

Kümme positiivset proovi andsid möödund nädalal Saksamaalt, neli Venemaal ja kolm Ukrainast tulnud reisijat.

Moldovast, Ungarist, Indiast ja Itaaliast tulnud reisijad andsid positiivse koroonaproovi võrdselt kahel korral ning Soomest, Mehhikost, Ühendkuningriigist, TUneesiast, Poolast ja Hispaaniast tulnud reisijad võrdselt ühel korral.

Kommentaarid puuduvad