Läänemaal veoautole langenud puu vigastas raskelt autojuhti

uudised.ee

Läänemaal Võnnu külas Ridala-Nigula maanteel kukkus murdunud puu neljapäeva pärastlõunal veoautole ja vigastas selle juhti, kelle kiirabi viis haiglasse, vahendab BNS.

Kell 16.35 sai Häirekeskus teate, et Läänemaal Võnnu külas Ridala-Nigula maantee 7. kilomeetril kukkus  üii veoutole, mille 42-aastane juht sai vigastada ja kiirabi viis ta haiglasse, eteatas Lääne prefektuuri pressiesindaja BNS-ile.

Puu kukkumisest tekkinud löögi tõttu kaotas veokijuht auto üle juhitavuse ning paiskus kraavi. Päästjad vabastasid mehe veokikabiinist ning andsid üle kiirabile. Kopter viis mehe Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Lääne prefektuuri operatiivjuht Sander Peremees palub inimestel tormi ajal viibida siseruumides ja võimalusel sõidud edasi lükkama. „Juhul kui tegemist ei ole kiireloomulise sõiduga, tuleks see võimalusel edasi lükata kuni tuul vaibub. Kui sõitu minek on siiski vältimatu, tuleb olla väga tähelepanelik ja valida sobilik sõidukiirus, et jõuaks reageerida ootamatutele takistustele teel,“ lausus Peremees.

Häirekeskus on neljapäeval kella 16 seisuga saanud 170 tormiga seotud teadet, neist enamik on seotud teele kukkunud puudega. Kõige enam on tormist mõjutatud Lääne- ja Põhja-Eesti.

Liiklus sündmuskohal on suletud. Politsei palub võimalusel piirkonda vältida või järgida kohapeal politseinike juhiseid.

Kommentaarid puuduvad