Reigo Ahven õpetab noori õpetajate päeval unistuste koolitundi andma

uudised.ee

Muusik ja saatejuht Reigo Ahven jagab sel sügisel noortele ideid, kuidas eelseisval õpetajate päeval läbi viia üks eriti lahe koolitund. Kohtumine õpilastega toimub videosilla teel 30. septembril.  

Noorte inspiratsiooniseminar “Loo oma unistuste koolitund!” aitab osalejatel valmistuda kaasava ja meeldejääva koolitunni läbiviimiseks ning julgustavad õpilasi rakendama enda andeid õpetajana.

“Soovime koostöös inspireerivate esinejatega anda noortele õpetajate päevaks kaasa uued positiivsed teadmised ja näidata, et õpetaja töö annab väärt kogemuse kogu eluks - liidrioskused, avaliku esinemise oskuse, enesekehtestamise võime ja koostööoskused. Õpetajate päeval ise õpetaja kingadesse astumine on suurepärane võimalus kogemaks, milline vägev ja mitmekülgne amet see tegelikult on,” rääkis õpilaste inspiratsiooniseminaride programmijuht Jaanika Aasa.

Inspiratsiooni esinejana muusikaettevõtja ja saatejuht Reigo Ahven. Muusikul on noortega jagada kogemusi nii avalikust esinemisest, erinevate õppeteede valikust kui ka õpetamisest endast ja edukast karjäärist. “Olen ise kooliajal olnud üsna püsimatu, seega tean, et alati pole publiku tähelepanu haaramine kõige lihtsam. Aga see on võimalik! Soovingi jagada noortele soovitusi, et nad klassi ees end kindlamalt tunneksid ja kuidas ka kõige kärsitumad kaasõpilased endaga kaasa tõmmata,” rääkis artist.

Inspiratsiooniseminar toimub virtuaalselt Zoomi keskkonnas 30. septembril, kell 15.30-18.00. Registreerimisel tuleb olla kiire, sest osavõtjate arv piiratud. Registreerimine üritustele on avatud 25. septembrini: www.teeviit.ee/inspiratsiooniseminarid/

Seminaridele on oodatud kõik üldhariduskoolide 9.-12. klasside ja kutseõppeasutuste 16-19 aastased õpilased, kes korraldavad sel aastal enda koolis õpetajate päeva ja viivad ise läbi koolitunde oma eakaaslastele või noorematele koolikaaslastele.

Kommentaarid puuduvad