Tartusse Emajõe äärde tulevad järgmisest aastast uued kohvikud

uudised.ee

Tartu linnavalitsus annab Emajõe ääres asuva Vabaduse puiestee 1c kinnistu üürile osaühingutele Cafe Chef, Gustav Cafe ja Väike Kuuba, kes avavad seal tulevaks suveks kohvikud, vahendab BNS.

Vabaduse puiestee 1c asuvate maa-alade üürile andmise konkursile laekus kokku üle 20 pakkumuse ja abilinnapea Raimond Tamm peab konkurssi õnnestunuks. „Ettevõtjate huvi oli konkursi vastu vaatamata  keerulisele aastale väga suur. See omakorda innustab meid edaspidi leidma ja looma uusi võimalusi jõe ääres ja jõe peal tegutsemiseks. Hea meel on selle üle, et kümneaastane üüriperiood võimaldas pakkuda kõrgetasemelisi ja atraktiivseid arhitektuurseid lahendusi, mis aitavad luua jõe äärde külastajatele väga mõnusa keskkonna,“ ütles ta pressiesindaja teate.

Hindamisel võeti arvesse arvesse pakutava üüri suurust, kavandatava teenuse kontseptsiooni, seal hulgas planeeritavaid tegevusi ja menüüd ning toitlustuskoha ehituslahendust.

Hindamiskomisjoni hinnangul oli Cafe Chef OÜ pakutud lahendus kaasaegne ja terviklik ning suunatud laiale sihtgrupile. Positiivseks peeti plaani hakata korraldama kontserdiga õhtusööke. Väike Kuuba OÜ pakutud arhitektuurne lahendus ning kultuuri- ja meelelahutusprogramm olid asukohapõhiselt väga hästi läbi mõeldud. Gustav Cafe OÜ puhul leidis hindamiskomisjon, et väljapakutud menüü on omanäoline ja hästi läbi mõeldud ning positiivsena toodi esile tegevuste planeerimist jõuluperioodil. Plusspunkte said ka hoone disain ja klaasboksid.

Enim huvitatud olid konkursil osalejad kinnistu keskel asuvast maast. Vabaduse puiestee 1c/1 esitati kuus, Vabaduse puiestee 1c/2 kolmteist ja Vabaduse puiestee 1c/3 kaks pakkumust.

Cafe Chef OÜ saab üürile Vabaduse puiestee 1c/1 asuva maa-ala, mille pindala on 151 ruutmeetrit ja üür 6000 eurot aastas; Gustav Cafe OÜ Vabaduse puiestee 1c/2, mille pindala 79 ruutmeetrit ja üür 24 288 eurot aastas ja Väike Kuuba OÜ Vabaduse puiestee 1c/3 asuva maa-ala, mille pindalaa 54 ruutmeetrit ja üür 12 000 eurot aastas.

Maa antakse üürile kümneks aastaks. Toitlustuskohad peavad tegevust alustama järgmise aasta 1. juunist.

Kommentaarid puuduvad