Confido alustas Rocca al Mare keskusesse kiirkliiniku rajamist

uudised.ee

Confido meditsiinigrupp alustas Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses kiirkliiniku rajamist; kliinik avatakse 2021. aasta jaanuaris, vahendab BNS.

Confido Healthcare Groupi juhatuse liige Tarmo Kärsna kommenteeris pressiteates, et inimeste ootus teenuse kättesaadavusele on hüppeliselt kasvanud – kahes juba avatud Confido kiirkliinikus on tema sõnul mitu tuhat külastust kuus. 

Esimesed kaks kiirkliinikut tegutsevad Tallinnas Nautica Keskuses ja Lasnamäe Centrumis.

Kiirkliinikusse pääseb nii aega broneerides kui elavas järjekorras kergemate vigastuste, halva enesetunde või erinevate terviseuuringute läbiviimiseks.

Kliinikus teostatakse näiteks ultraheliuuringuid, kiiret sünnimärgi kontrollimist, vaktsineerimisi ja erinevaid analüüse. Taotleda saab tervisetõendeid nii mootorsõiduki juhtimisõiguse kui relvaloa saamiseks ning väljastatakse ka meditsiinilisi sertifikaate.

Lisaks hakatakse pakkuma töötervishoiuteenust, mis võimaldab läbida tervisekontrolli töötervishoiuarsti juures.

Confido Gruppi kuuluvad pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido Radioloogiakeskus ja laserravikeskus Vitaclinika.

Lisaks kuulub gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab perearsti nõuandetelefoni 1220. 

Kommentaarid puuduvad