Karumsi kohukesed said uue ilme ja Eestis uue esindaja

uudised.ee

Kohukeste bränd Karums positsioneerib end Baltikumi turul senisest tugevamalt teiste piimadelikatesside kategoorias ning on nüüdsest poelettidel uuenenud kujundusega.

Alates aprillist on Riia Piimatööstuses valmistatud Karumsi toodete ametlik esindaja Eestis Premia Tallinna Külmhoone AS. Mõlemat ettevõtet seob ühine rahvusvaheline omanik – Food Union Grupp.

„Koostöös Läti partneritega saame Eestis jõudsalt piimatoodete sektorisse laieneda,“ ütleb Premia juhatuse esimees Aivar Aus. „Näeme, et jäätise ja külmkauba kõrval ka piimatoodete turul tegutsemine annab meile omakorda võimaluse oma teisi tegevusvaldkondi tugevdada ja toetada,“ sõnab Aus.

Karumsi tooted jõuavad tarbijateni nüüd uues kuues. Esimesena läbivad pakendiuuenduse kohukesed, seejärel kõik teised Karumsi tootesarjad.

„Brändiuuenduse kutsus esile tegelikult suurenenud nõudlus ning vajadus suurendada kohukeste tootmisvõimekust. Seega otsustasime avada hoopis uue tootmisüksuse ning soetasime uued tootmisliinid, mis võimaldavad meil tulevikus kohukeste kategooriasse veelgi põnevaid tooteid tuua,“ sõnab Food Unioni tegevjuht Normunds Staņēvičs.

 „Karums on Läti tuntuim ja ostetuim piimatoodete kaubamärk ning niivõrd maineka brändi muutmine on ka äriliselt vastutusrikas tegu. Meie eesmärk oli austada Karumsi pea 30-aastast ajalugu, andes siiski kaubamärgile kaasaegse kuue ja lihtsama visuaalse identiteedi,“ ütles ta.

Karumsi tootevalikusse kuulub praegu 37 erinevat piimatoodet, nende hulgas kohukesed, jogurtid, pudingud, toorjuustud, sulajuustud ja jäätised. Alates oktoobrist on poodides Karumsi kohukesed juba uue visuaalse identiteediga ning lähiajal saavad visuaalse värskenduse ka muud Karumsi tooted. Lähitulevikus saab Karumsi tooteperekond lisa, pakkudes meelepärast ka neile, kes eelistavad kergema koostisega piimatooteid.

Kommentaarid puuduvad