Ratas valitsuskriisist: saame kokku ja leiame lahenduse 

uudised.ee

Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas kinnitas esmaspäeval ajakirjanikele, et siseminister Mart Helme välismeediale öeldu järel puhkenud kriisi osas otsivad koalitsioonipartnerid lahendust, vahendab BNS.

Ratas tõdes, et keeruline olukord kestab praegu edasi. "Aga siin telekaamerate ees ma kindlasti mingit kompromissi pakkuma ei hakka," ütles Ratas esmaspäeva hommikul telekaamerate ees. "Saame kokku ja leiame lahenduse," lisas Ratas.

Keskerakondlasest haridus- ja teadusminister Mailis Reps märikis, et koalitsiooni toimimise osas tuleb leida need väärtushinnangud, mis valitsusliitu koos hoiavad. "Koalitsioon on kindlasti kriisis," tõdes Reps, märkides, et tuleb leida moodus, kuidas osapooled tekkinud seisust saaksid väärikalt välja tulla. 

Repsi sõnul tuleb osapooltel kokku tulla, kuna seni on esinetud eraldi sõnavõttudega. "Ma ei saa kaamerate ees kindlasti praegu välja öelda, milliste seisukohtadega Keskerakond kriisi  lahendamisel välja tuleb," ütles Reps, lisades, et vajadusel tuleb kriisi lahendamiseks võtta aega ka eelseisavate öötundide arvelt. 

Kommentaarid puuduvad