UP Invest kaasab teleärisse strateegilised partnerid

uudised.ee

Eesti juhtiv investeerimisfirma UP Invest OÜ loob teleäri arendamiseks uue ettevõtte ning omanike ringi lisanduvad strateegiliste partneritena telemeedia eksperdid Jüri Pihel ning Risto Rosimannus, vahendab BNS.

AS-ist Postimees Grupp liiguvad uude äriühingusse kõik portfelli kuuluvad telekanalid, nende hulgas Eesti suurim kommertskanal Kanal 2. UP Invest säilitab teleäris kontrollosaluse, ühtlasi jääb televaldkond tegema tihedat koostööd Postimees Grupiga ja säilib meediaüksuste ühine reklaamimüügi struktuur.

Uue loodava äri tegevjuhina alustav Jüri Pihel sõnas, et praegune peamine väljakutse on hoida ja arendada traditsioonilise telerivaatamise tugevusi ning minna kaasa uue meedia loodud võimalustega. „Televisioonil läheb praegu väga hästi ja me teeme kõik, et see oleks nii ka aastate pärast”.

Pihel ütles BNS-ile, et ettevõte ei kavatse esialgu kanalite sisus muudatusi teha. "Kanalite ja programmi osas kindlasti lähiajal muudatusi ei tule. Pigem on esialgseks eesmärgiks eelarveline selgus," märkis Pihel. Samuti ei toimu muudatusi juhtkonnas. "Jätkame olemasolevate inimeste ja olemasoleva juhtkonnaga," lausus ta. 

Postimees Grupi juhatuse esimees Andrus Raudsalu sõnas, et reklaamiklientide jaoks on oluline telekanalite pidev areng. „Usume, et koostöös Jüri ja Ristoga suudame selle maksimaalselt realiseerida ja seeläbi pakkuda veelgi atraktiivsemaid lahendusi ning vaatajateni tuua uusi põnevaid formaate.“

Kommentaarid puuduvad