Rõõmusõnum! Tallinnas Raekoja platsil siiski toimub jõuluturg

uudised.ee

Kui möödunud nädalal levis info, et Tallinnas Raekoja platsil tänavu jõuluturgu ei toimu, siis linnapea Mihhail Kõlvarti kinnitusel siiski jõuluturg tuleb, kirjutab BNS.

Kõlvarti sõnul teatas linna koostööpartner, kes seni on jõuluturgu korraldanud, et ei saa seda majanduslikel põhjustel tänavu korraldada. "See on ka arusaadav, sest äri eesmärk on tulu saamina, samas on teada, et tänavu turiste eriti ei tule ja pole võimalust ka tulu teenida," märkis Kõlvart.  

"Meie jaoks on aga lisaks ärile oluline tuua positiivset emotsiooni. Seega jõuluturg ikkagi tuleb ja selle korraldab Kesklinna valitsus. Ja konseptsioon on palju laiem, et kogu vanalinn oleks üks suur jõulumuinasjutt. Selleks toome rohkem kaunistusi, rohkem valgust ja rohkem tegevusi koos koostööpartneritega," ütles Kõlvart. 

Tema sõnul töötab iga linnaosa välja veel enda jõulukonseptsiooni, et kogu linn oleks haaratud kaunist jõulumeeleolust. "Usun, et suudame linlastele pakkuda positiivseid elamusi," ütles Kõlvart, lisades humoorikalt, et Tallinna linnapea kindlasti ei varasta lindlastelt tänavu jõule.   

Tallinna Kesklinna vanem Monika Haukanõmm märkis, et on käivitumas restoranide ja kohvikutega koostöös eriprogrammid. "Tulevad kunstiaknad, muinasjuttude lugemised, ekskursioonid koostöös muuseumidega, lisaks jõulukontserdid ja uhked jõulukuused," ütles Haukanõmm, lisades, et kindlasti tuleb ka Raekoja platsi jõulukuusk, mis alustab oma asukoha poole teed 19. novembril. "Ja tuleb ka jõuluvana," lisas Haukanõmm. 

Kommentaarid puuduvad