Kaja Kallas: meie päris probleem on koroonaviirusega elama õppimine

uudised.ee

Reformierakonna esimees Kaja Kallas ütles neljapäeval riigikogus olulise riikliku tähtsusega küsimuse arutelul, et väljamõeldud probleemide asemel peaks õppima näiteks koroonaviirusega elama, vahendab BNS.

“Meie ja kogu maailma päris probleem on koroonaviiruse mõjude leevendamine ja sellega elama õppimine," sõnas Kallas. "Vähemalt kuni vaktsiini saabumiseni. Eesti inimesed soovivad kuulda, mis on mõistuspärased lahendused, nõuded ja piirangud COVID-19 viiruse ohjeldamiseks."

“Soovime teada, millised piirangud on kõige tõhusamad ja millised on ühiskonda liigselt koormavad, milline informatsioon on faktipõhine ja milline poliitiline umbluu;” ütles Kallas. “Mida rohkem selgust, fakte ja läbimõeldust, seda paremini saame viirusega mõjudega hakkama. Olgu siis selleks muutused ühiskonna elukorraldus, ravivõimalused või meie majandus.”

“Poliitikud ei ole viroloogid ja kõigeteadjad. Sellepärast ongi täna meie ees kolm oma valdkonna eksperti. Mõtleme avatult ja palun kuulame tänaseid esinejaid tähelepanelikult,” ütles Kallas.

Kommentaarid puuduvad