Koroonakaardi haldaja võttis protestiks valitsuse vastu lehe maha

uudised.ee

Koostöös terviseametiga tegutsenud koroonakaart.ee haldaja võttis protestiks valitsuse vastu oma kodulehe maha, kirjutab BNS.

«Praegune valitsuskoalitsioon on näidanud korduvalt, et neile on osa inimesi võrdsemad kui teised. Globaalse pandeemia ajal, kui perekonnad Eestis ja mujal kannatavad, on valitsuse jaoks oluliseim, kas kaks inimest, kes üksteist armastavad, võivad abielluda," teatas Keegan McBride veebilehel.

«Portaal oli algselt ehitatud, et toetada valitsust, andmaks Eesti inimestele täpset ja ajakohast informatsiooni. Projekti juhina ja välismaalasena, LGBTQ õiguste toetajana, ei saa ma enam hoida seda lehekülge üleval, toetamaks valitsust, kes ei soovi austada Eesti põhiseadust ning luua toleratsent ja aktsepteerivat ühiskonda kõigile,» märkis ta.

Koroonakaart.ee loodi kevadel Garage48 korraldatud häkatonil «Hack the Crisis» ning lehele koondati COVID-19 viirusega seotud info.

USA päritolu Tallinna tehnikaülikooli nooremteadur Keegan McBride tõi avalikkuse ette niinimetatud vilepuhujana euroraha väärkasutuse ülikoolis.

Kommentaarid puuduvad