Eesti 200: valitsuse loodud väärtuskonflikt ei luba jääda passiivseks

uudised.ee

Eesti 200 kutsub kõiki üles ühinema perekonnaseaduse muutmise algatusega, sest erakonna hinnangul alandab valitsuse tekitatud väärtuskonflikt ühe ühiskonnagrupi inimväärikust, vahendab BNS.

"Eesti 200 seisab kõikide Eesti inimeste abieluvõrdsuse eest. Toetame Roheliste erakonna rahvaalgatust, mis seab eesmärgiks sätestada abielu perekonnaseaduses kahe täiskasvanud inimese vahelise liiduna sõltumata nende soost," teatas Eesti 200 enda avalduses. "Eesti ei saa olla riik, kus mingi osa inimestest, olgu ta kui väike tahes, ei oma teistega võrdselt põhiõigusi, milleks pere loomise ja abielu õigus kindlasti on. Valitsuse tekitatud väärtuskonflikt, millega alandatakse ühe ühiskonna grupi inimväärikust, ei saa jätta kedagi enam kõrvalseisjaks."

"Peame oma kodanike õiguslikku ebavõrdsust lubamatuks ja taotleme perekonnaseaduse muutmist. Soovime töötada õnnelike inimestega Eesti nimel ning vähemuste õiguste kaitse on samm selles suunas," edastas Eesti 200 ja kutsus kõiki andma oma allkirja rahvaalgatusele, mis kohustab riigikogu arutama perekonnaseaduse muutmist.

Rahvaalgatusele saab allkirja anda SIIN!

Kommentaarid puuduvad