Erakonda Eesti 200 kuuluvad ettevõtjad moodustasid ühenduse

uudised.ee

Erakonda Eesti 200 kuuluvad ettevõtjad asutasid ühenduse, mille eesmärk on esindada ettevõtjate huve ning koondada ettevõtlusega tegelevaid inimesi erakonna sees ning väljastpoolt, kirjutab BNS.

Ettevõtjate ühenduse esimeheks valiti Tarmo Tamm, kes on seotud Thermory AS-i alustamise ning arendamisega ja on senini tegev Arcwoodi liimpuidu tehase arendajana. Tamme sõnul asutati ühendus põhjusel, et ettevõtjate hääl oleks ühiskonnas paremini kuulda, ning et pakkuda lahendusi, kuidas riik saaks majanduses teha kaugelevaatavaid otsuseid.

"Ettevõtjaid teeb murelikuks ettevõtjate ebavõrdne kohtlemine. Raha on Eesti riigil rohkem kui kunagi varem, ometigi ei kasutata seda strateegiliselt pika vaatega ette investeeringute tegemiseks, mis riigi tulusid tulevikus suurendaksid, vaid esiplaanile seatakse tänased erakondlikud poliitilised huvid," selgitas Tamm. 

"Eesti 200-s on palju erasektoriinimesi, kes tegelevad igapäevaselt ettevõtlusega ning omavad selget ettekujutust sellest, millist ettevõtluskeskkonda on Eestis vaja arendada. Me oleme hetkel majanduskriisis ja nutikatest ettevõtlust toetavatest otsustest sõltub see, kas me tuleme sellest kriisist välja tugevamatena," selgitas Tamm.

Kommentaarid puuduvad