Pirita kloostri Jõulumaal ootab uudistajaid ööturg ja teaduspäev

uudised.ee

Pirita kloostri Jõulumaa üks päev on teaduse päralt, mis kulmineerub vaatemängulise teadussõuga, kirjutab BNS.

Täpselt kolme nädala pärast, 13. detsembril algab selle talve suurim kogupere jõulusündmus koos jõuluturuga – Pirita kloostri varemete väravad avanevad Jõulumaale.

"Kaheksa päeva jooksul astuvad lavale tuntud Eesti muusikud, nende seas Liis Lemsalu, Inger, Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Helen ja teised. Kui üks päev on mitmetunnise jõululaulupeo päralt, siis teisel päeval pakuvad närvikõdi tsirkuseartistid. Kindlasti teeb Pirita Kloostri Jõulumaa eriliseks teaduspäev – varem pole kloostri varemete vahel teadussõud tehtud. Tuleb ka ööturg, mil kloostri varemete ala on külastajatele avatud kella kümneni õhtul ja peale heade pakkumiste jõuluturul saab nautida hoogsat meelelahutusprogrammi," ütles Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat.

Iga päev toimuvad Pirita kloostri Jõulumaal tasuta töötoad. Mõistagi ei puudu Jõulumaalt ka jõuluvana. Avašõu toimub 13. detsembril kell 18, mil üle kloostri müüride ja jõulukuuse kõnnib maailma üks parimaid slackline'i-meistreid Jaan Roose. Enne ja pärast seda on kontserdid.

Pirita Kloostri Jõulumaa toimub 13.–20. detsembrini Pirita kloostri varemete alal. Kogu programm on kõigile tasuta.

Kommentaarid puuduvad