President Kaljulaid on kolmapäevani Hiiumaal

uudised.ee

President Kersti Kaljulaid on esmaspäevast kolmapäevani Hiiumaal maakonnavisiidil.

Suve alguses kutsusid hiidlased riigipead katsetama kaugtöö võimalusi Hiiumaal. Sellele lisaks kohtub president Kaljulaid visiidi käigus kohaliku omavalitsuse juhtidega ja vallavalitsusega, tutvub Hiiumaa uue spordikeskuse ehitusega, külastab erinevaid ettevõtteid ning kohtub veel Hiiumaa turismiettevõtjatega ja Kaitseliidu Hiiumaa malevkonnaga.

Riigipea saabub Kärdlasse esmaspäeval kell 15.30, mil toimub Kärdla uuel keskväljakul pidulik lipuheiskamine, kuhu on oodatud kõik huvilised. Loomulikult tuleb pealtvaatajatel jälgida kõiki praeguseid nõudeid koroonaviiruse leviku pidurdamiseks. Lisaks kohtub riigipea sel päeval veel kohaliku omavalitsuse juhtidega ja vallavalitsusega, tutvub Hiiumaa uue spordikeskuse ehitusega ning ettevõttega Concrete Products.

Teisipäeval tutvub riigipea Kalana sadamaga, kohtub Hiiumaa turismiettevõtjatega, külastab Kõpu tuletorni ning kohtub Kaitseliidu Hiiumaa malevkonnaga.

Kolmapäeval külastab president Kaljulaid loomakasvatusühistut Männaka OÜ, elektrimaterjale ja plasttooteid valmistavat ettevõtet M ja P Nurst ning kalapoodi Kala ja Võrk.

Kommentaarid puuduvad